• Hold Tilstand/Menu knappen (C) nede for at åbne indstillingerne.
  • Tryk på en af knapperne (<) eller (>) for at navigere til System.
  • Tryk på Power-knappen (B) for at bekræfte valg.
  • Tryk på Tilstand/Menu-knappen (C) for at gå tilbage.

Der er fire muligheder at vælge imellem under System:
• Time: SACKit Go 300 indstiller automatisk tid og dato ud fra DAB+-signalet, men under dette punkt
er det muligt at slå denne funktion fra og i stedet indstille tid og dato manuelt.
• Backlight: Her kan man indstille lysstyrken på displayet samt sætte en timeout funktion der slukker
for displayet ved inaktivitet
• Factory Reset: Dette punkt lader dig genstarte enheden til dens frabriksindstillinger.
• SW Version: Vil vise den nuværende software version der er installeret på SACKit Go 300.