Front:

• Volume/ON: Tænd/sluk højtaleren og skru op og ned for lyden. Drej med uret for at skrue op for lyden og vice versa.
  • Bass: Kontroller basniveau. Den anbefalede startindstilling er med indikatoren vendt opad.
  • Treble: Kontroller diskant niveau. Den anbefalede startindstilling er med indikatoren vendt opad.
  • Bluetooth/AUX LED. Blåt blink = søger efter Bluetooth enhed. Blåt konstant lys= forbundet med Bluetooth enhed. Grønt konstant lys = modtager line-in signal igennem ‘Line in/out’.
  • Power LED. Ved opladning:
    • Konstant rødt lys = oplader.
    • Ingen lys = Enhed tændt, enhed slukket eller ingen opladning af batterier
    • Nedtonet rødt lys = Lavt batteriniveau, venligst oplad.
  • Source knap.
    • Enkelt tryk = Skift imellem ‘Line in’ og ‘Bluetooth‘ input. Højtaleren vil altid være indstillet efter seneste indstilling, når den tændes og hvis dette var Bluetooth, vil højtaleren automatisk koble til det senest tilkoblede enhed.
    • Dobbeltklik = Frakobl den tilsluttede enhed.
    • Hold knappen inde (3 sekunder) = Sammenkobl til en anden BOOMit i True Wireless Stereo. Hvis højtaleren allerede er koblet sammen med en anden BOOMit højtaler i True Wireless Stereo og du holder ’Source’ knappen inde i 3 sekunder, vil du frakoble den anden BOOMit.

Bagside:

• Opladning: Stik til opladning af højtaler. Brug altid medfølgende oplader.
  • Lin in / out: Mini jack stik. Brug dette dobbeltfunktionsstik til:
  • Når højtaleren er i Bluetooth mode, brug dette stik til at overføre højttalersignalet til andre enheder via kabel.
  • Når AUX er benyttes, bruges stikket til at modtage signal fra en anden enhed.
  • Note: kan blive brugt til at forbinde to BOOMit via et mini jackstik.
  • USB-power outlet: Brug denne port til at oplade din telefon eller lignende med det interne batteri i BOOMit.
  • Basreflektorport for øget bas. Bloker ikke eller fyld porten, da dette vil påvirke lydkvaliteten.