WAKEit kan gemme 32 af dine DAB+ og FM favorit radiokanaler.

• Lyt til den DAB+ eller FM-radiokanal som du ønsker at gemme.
  • Tryk på PRESET knappen som vil åbne en liste over 32 kanalpladser.
  • Ved hjælp af piletasterne skal du vælge en position på listen du gerne vil gemme kanalen på.
  • Hold ENTER knappen inde indtil skærmen viser “Gemt”.

For at lytte til dine gemte radiokanaler:

• Tryk på PRESET knappen.
  • Bladre i listen over gemte radiokanaler ved hjælp af piletasterne.
  • Når displayet viser din ønskede kanal trykker du på ENTER knappen .