ROCKit X resettes sådan her:

• Sluk for begge earbuds – Earbuds holdes nede i cirka 5 sekunder (Rød LED vil lyse)
  • Tænd for den ene earbud – Earbud holdes nede i cirka 5 sekunder (Hvid LED vil blinke)
  • Vent til earbud’en begynder at blinke med rød og hvid LED.
  • Klik hurtigt 3 gange på earbud’en, herefter vil earbud’en resette.
  • Earbud’en sættes ned i casen.
  • Herefter gøres det samme med den anden earbud.
  • Når begge earbuds sidder i casen tages de op og vil automatisk forbinde til hinanden.
  • Earbuds kan forbindes til enhed når en af de to earbuds blinker med rød og hvid LED

Rock 300 resettes sådan her:

• Sluk for begge earbuds – Earbuds holdes nede i cirka 5 sekunder (Rød LED vil lyse)
  • Tænd for den ene earbud – Earbud holdes nede i cirka 5 sekunder (Hvid LED vil blinke)
  • Vent til earbud’en begynder at blinke med rød og hvid LED.
  • Klik hurtigt 6 gange på earbud’en, herefter vil earbud’en resette.
  • Earbud’en sættes ned i casen.
  • Herefter gøres det samme med den anden earbud.
  • Når begge earbuds sidder i casen tages de op og vil automatisk forbinde til hinanden.
  • Earbuds kan forbindes til enhed når en af de to earbuds blinker med rød og hvid LED