Valg af den rigtige adapter til SACKit Charge 50 er vigtigt for din sikkerhed og for funktionaliteten af SACKit Charge 50. Der er forskellige muligheder for adaptere som beskrevet
her:

• QC1.0 output 5V/2A (for eksempel Apples standard adapter)
  • QC2.0 output 5V/2A, 9V/1.67A
  • QC3.0 output 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A

SACKit anbefaler at du vælger en QC2.0 eller QC3.0 adapter for at sikre stabilitet og funktionalitet af SACKit Charge 50. Brug af en QC1.0 adapter kan resultere i en overophedet enhed og kan skabe defekter i produktet. Nogle enheder kan heller ikke lade trådløst ved brug af en QC1.0 adapter. SACKit vil ikke være ansvarlig for funktionsfejl eller sikkerhedsfare opstået ved brug af en QC1.0 adapter. QC2.0 og QC3.0 adaptere kan nemt købes på diverse hjemmesider og butikker.