• Tjek venligst lydstyrken på din enhed for at sikre, at den afspiller lyd.
  • Ved brug af jack kablet til afspilning af lyd, tjek venligst at stikket sidder korrekt i din enhed
  • Hvis dine SACKit Touch 300 stadig ikke spiller når de er tilsluttet din enhed trådløst skal du manuelt vælge SACKit Touch 300 som afspilningsenhed fra din enhed. For at gøre dette henviser vi til manualen for din enhed eller den specifikke app gør brug af