• Reset SACKit Active 200, hvis earbuds ikke kan oprette forbindelse til
    hinanden.
  • Reset ved at placere begge earbuds i opladeræsken og hold begge
    earbuds knapper nede til det røde LED slukkes. Hold da igen begge
    earbuds knapper nede i 10 sekunder, indtil den ene earbud blinker rød/
    hvid.
  • Du kan nu parre SACKit Active 200 til din enhed på ny
  • Oplever du problemer med stabilitet eller forbindelse, prøv da at
    fjerne parringen mellem enhed og SACKit Active 200. Vælg Bluetooth
    indstillinger på enheden, og glem SACKit Active 200. Par derefter på ny,
    som beskrevet i ’Brug SACKit Active 200 earbuds’