• Tænd SACKit Move 100 højtaleren ved at holde ”power” knappen i bund
  • Højtaleren vil automatisk være i ”pairing” mode. Når ”Bluetooth” knappen blinker, og du hører
    advarselslyden ”waiting for connection” er højtaleren i pairing tilstand
  • Gå til Bluetooth indstillingerne på din enhed og vælg SACKit Move 100. Når enhederne er
    forbundet, vil du høre advarselslyden ”Connected”
    Når du har tilkoblet en enhed, vil den automatisk være forbundet med SACKit Move 100 højtaleren næste gang, du tænder for den.

Afbryd Bluetooth forbindelsen

Hvis du ønsker at koble en anden enhed til SACKit Move 100 højtaleren, kan du holde ”Wi-Fi/
Bluetooth” knappen i bund for at nulstille al Bluetoothtilslutning. Højtaleren vil automatisk være i pairing
tilstand igen, og du kan tilslutte en ny enhed.

AFSPIL MUSIK I BLUETOOTH MODE

Du har fuld kontrol over din musik fra den enhed, som du har forbundet til SACKit Move 100. Du
har også mulighed for delvist at styre din musik direkte på højtaleren.

Betjening via højtaleren i Bluetooth mode:

• Juster volumen: Volumen justeres på ”Vol-” og ”Vol+” knapperne med enten et enkelt klik eller ved at holde knappen i bund.
  • Skift musiknummer: Du kan skifte til næste eller forrige sang direkte på højtaleren ved at dobbeltklikke på ”Vol-” og ”Vol+”
  • Play/pause: Sæt din musik på pause eller start afspilning direkte på højtaleren ved at klikke på ”Play/pause” knappen