Funktioner og indikatorer:
• USB type-C input: Her tilsluttes det medfølgende strømkabel
• Power On LED indikator: Det grønne lys viser at CHARGEit Stand Dock er tændt
• Wireless Charging LED indikator: Det blå lys viser at trådløs opladning er aktiv, lyset er tændt i 30 sekunder

Kom godt i gang

• Tilslut en adapter til stikket i væggen
  • Sæt det medfølgende kabel med USB siden i adapteren
  • Kablets USB-C side indsættes i CHARGEit Stand Dock

Vælg en rigtige adapter til CHARGEit Stand Dock

Valg af den rigtige adapter til CHARGEit Stand Dock er vigtigt for din sikkerhed og for funktionaliteten af CHARGEit Stand Dock. Der er forskellige muligheder for adaptere som beskrevet her:

• QC1.0 output 5V/2A (for eksempel Apples standard adapter)
  • QC2.0 output 5V/2A, 9V/1.67A
  • QC3.0 output 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A

SACKit anbefaler at du vælger en QC2.0 eller QC3.0 adapter for at sikre stabilitet og funktionalitet af CHARGEit Stand Dock. Brug af en QC1.0 adapter kan resultere i en overophedet CHARGEit eller enhed og kan skabe defekter i produktet. SACKit vil ikke være ansvarlig for funktionsfejl eller sikkerhedsfare opstået ved brug af en QC1.0 adapter. QC2.0 og QC3.0 adaptere kan købes på forskellige hjemmesider.