Anvend det vedlagte jack kabel, når du ikke ønsker at benytte den trådløse Bluetooth forbindelse
eller når batteriniveauet er lavt. Det er muligt at anvende jack kablet til afspilning af lyd på TOUCHit Over-ear / SACKit Touch 350, når batteriet er løbet tør for strøm.

In-line brug:

• Forbind 3.5mm stikket til 3.5mm jack indgangen på din TOUCHit Over-ear / SACKit Touch 350 Headphone og 3.5mm jack indgangen på din enhed
  • Juster lydstyrken ved hjælp af betjeningspanelet på din enhed
  • Nyd musikken