Det er muligt at lave et stereo par imellem to SACKit Boom 150 højtalere, hvor der er en højre og en
venstre højtaler.

• Tænd den ene højtaler og forbind denne til din telefon eller anden enhed via Bluetooth. Denne
    SACKit Boom 150 vil være venstre højtaler i opkoblingen.
  • Tænd den anden SACKit Boom 150.
  • Tryk og hold ’Source’ knappen nede på den første SACKit Boom 150 højtaler indtil du hører en lyd
    og LED lyset på begge højtalere lyser blåt.
  • De to SACKit Boom 150 højtalere er nu parret I True Wireless Stereo.

Frakobling: For at frakoble de to sammenkoblede SACKit Boom 150 højtalere, tryk og hold ’Source’ knappen nede på en af de to højtalere indtil du hører en lyd og ’Source LED’ på den anden SACKit Boom 150 højtaler begynder at lyse blå.