Du kan afspille musik via det medfølgende audiokabel (mini jack kabel). Du skal blot indsætte stikket i LINE IN indgangen på MOVEit X / SACKit Move 150 samt tilslutte kablet til den enhed, du ønsker at afspille fra. MOVEit X / SACKit Move 150 højtaleren skifter automatisk til Line-in mode, når stikket sættes i højtaleren.

Betjening via højtaleren i line-in mode:

• Juster volumen: Volumen justeres på ”Vol-” og ”Vol+” knapperne med enten et enkelt klik eller ved at holde knappen i bund.
  • Mute: Stop afspilning af musik via højtaleren ved at klikke på ”Play/ pause” knappen