Du kan oplade din telefon via USB indgangen på MOVEit X / SACKit Move 150 højtaleren.

Du skal blot forbinde højtaleren og din telefon via et USB opladerkabel (medfølger ikke), og telefonen begynder automatisk at oplade. Hvis opladningen mod forventning ikke starter, skal du trykke på ”Power knappen”. USB indgangen er udelukkende designet til opladning af mobile enheder (5V DC, 1000mA).

Bemærk: Telefonopladning via højtaleren nedsætter højtalerens batteritid, hvis højtaleren ikke er tilsluttet strømkilde.