Sørg for at antennen er udfoldet før du bruger FM-tilstand.

• Tryk på Tilstand/Menu knappen (C) indtil ”FM” bliver vist på displayet for at sætte højtaleren i FM-tilstand.
  • Hold en af knapperne (<) eller (>) nede for at skanne for radiokanaler. Skanningen stopper automatisk når næste kanal er fundet.
  • Alternativt, tryk på (<) eller (>) knapperne for at tune op eller ned. Den springer 0.05 MHz per tryk.
  • Hvis man trykker på Power-knappen (B) mens man er i FM-tilstand kan man mute/unmute lyden på
    SACKit Go 300.