• Du skal sikre dig, at SACKit Go 300 er i Bluetooth-tilstand. Bluetooth-tilstand vælges under
Tilstand/Menu-knappen (C).
• Tjek om din SACKit Go 300 allerede er koblet til en anden Bluetooth-enhed. SACKit Go 300 kan
kun være koblet til en enhed ad gangen.
• Du skal sikre dig, at højttaleren og din Bluetooth-enhed er inden for 10 meter af hinanden.
• Du skal sikre dig, at der ikke er nogle forhindringer mellem højttaleren og din Bluetooth-enhed.
• Forsøg at forbinde højttaleren til en anden Bluetooth-enhed.