Sæt dine SACKit Speak 200 høretelefoner i den trådløse opladeræske. Tilslut æsken til en stikkontakt eller en Qi trådløs oplader (f.eks. en CHARGEit fra SACKit) og oplad i minimum 2 timer.

• Første anvendelse: Tag SACKit Speak 200 earbuds ud af æsken.
  • Tænd Bluetooth på den enhed, du vil tilslutte.
  • Vælg “SACKit Speak 200” under Bluetooth indstillingerne på din enhed.
  • Dine earbuds er nu parret med enheden.
  • SACKit Speak 200 tænder/slukker automatisk, når de fjernes/sættes i opladeræsken. Alternativt holdes earbud knapperne inde i mere end 5 sekunder, for manuelt tænd/sluk.
  • SACKit Speak 200 parrer efterfølgende automatisk med den sidst tilsluttede enhed.