Basis funktioner

Venstre earbud Højre earbud
Volume ned - 1 tryk Volume op - 1 tryk
Forrige sang - Hold inde 1 sek Næste sang - Hold inde 1 sek
Play/pause - 2 tryk Play/pause - 2 tryk
Tag opkald - 1 tryk Tag opkald - 1 tryk
Afslut opkald - 2 tryk Afslut opkald - 2 tryk
ANC On/VoiceThrough On/VoiceThrough Off - Hold inde i 2 sek for at skifte ANC On/VoiceThrough On/VoiceThrough Off - Hold inde i 2 sek for at skifte

LED funktioner på ladeæsken

Når earbuds oplader i æsken Når æsken oplader med stik/trådløst
Venstre LED blinker: ”L” earbud lader 1. LED blinker: 0-25% strøm på æsken
Venstre LED lyser: ”L” earbud opladet 2. LED blinker: 25-50% strøm på æsken
Højre LED blinker: ”R” earbud lader 3. LED blinker: 50-75% strøm på æsken
Højre LED lyser: ”R” earbud opladet 4. LED blinker: 75-100% strøm på æsken
  Tryk på knappen i bunden af lade æsken for at se batteristatus