Oplever du problemer med stabilitet eller forbindelse, prøv da at resette SACKit Speak 200. Når man resetter vil SACKit Speak 200 glemme alle tidligere Bluetooth enheder:

• Sæt earbuds i ladeæsken mens de er tændt. Hold låget åbent og hold knappen på ladeæsken inde i 10 sekunder.
  • Hvis reset metoden virker vil alle 4 LED’er på lade æsken blinke på samme tid og så være tændt konstant for 3 sekunder.
  • Hvis reset metoden ikke virker vil alle 4 LED’er blinke 10 gange.
  • Tilkobl nu dine SACKit Speak 200 til Bluetooth enheden.